donderdag 9 maart 2017

2 modellen Bioenergiser


De Detox Spa Voetenbad van BioEnergiser is een revolutionaire behandeling om je lichaam te ontgiften en opnieuw te balanceren. Het geeft je een sterk gevoel van vitaliteit en vernieuwde energie. Zo een voetenbad is heerlijk na een vermoeide dag en is de start van je natuurlijke ontgiftingsproces. In slechts 30 minuten kan je ontslakken en je weer fit en vitaal voelen. Deze behandeling is fantastisch voor mensen met vermoeidheidsverschijnselen, huid- en geurproblemen. Verder help het je algehele gezondheid te verbeteren, je lichaam te herbalanceren, je immuunsysteem te versterken en je vitaliteit te verhogen. Een heerlijke behandeling voor je lichaam.

De BioEnergiser is medisch goedgekeurd door de European Medical Device Directive onder nummer 93/42EEC.

2 modellen Bioenerigser

De werking van beide modellen is gelijk. Bij de BioEnergiser Pro is de professionele versie waarbij een aantal verbeterpunten zijn aangebracht.
Bij de BioEnergiser Pro is een kleine kap over een deel van het voetenbad geplaatst, waaraan de spoel is bevestigd. Hierdoor kan de kap met spoel eenvoudig worden geplaatst en verwijderd.
Door deze wijze van montage kan de spoel niet meer omgestoten worden tijdens een behandeling.
De spoel kan eenvoudig van de kap worden gehaald om te worden gereinigd.
De timer unit is geintegreerd in de kap en er is een digitale tijdklok en zoutindicator toegevoegd voor optimale hoeveelheid zout in het water.
Verder zijn er leds (lampjes) verwerkt in de kap die een zachte blauwe rustgevende gloed geven.

BioEnergiser D-tox Spa Classic voetenbad voor thuis gebruik

Ontdek hoe je door te ontgiften je weer fit, vitaal en gezond kunt voelen.
De BioEnergiser is een medisch gekeurd apparaat, eenvoudig in gebruik en het doet wat het belooft. Het geeft je meer energie doordat het de cel helpt om beter voedingsstoffen op te nemen, steker wordt en daardoor ook afvalstoffen uit scheidt. Een regelmatige behandeling met de BioEnergiser zorgt ervoor dat de opgehoopte gifstoffen in je lichaam worden uitgescheiden. Hierdoor wordt het immuunsysteem sterker en je algehele gezondheidstoestand verbetert zodat je weer fit en vitaal voelt.

De BioEnergiser D-tox Spa Proffesional is speciaal therapeuten en andere specialisten

De BioEnergiser D-tox Spa Professional is de professionele versie van de BioEnergiser. De werking is hetzelfde alleen zijn een aantal verbeterpunten aangebracht.

Er is een kleine kap over een deel van het voetenbad geplaatst, waaraan de spoel is bevestigd. Hierdoor kan de kap met spoel eenvoudig worden geplaatst en verwijderd. Een ander groot voordeel hiervan is dat de spoel niet meer omgestoten kan worden tijdens een behandeling. Verder kan de spoel ook eenvoudig van de kap worden gehaald om zo te worden gereinigd. De timer unit is geintegreerd in de kap en er is een digitale tijdklok en zoutindicator toegevoegd voor optimale hoeveelheid zout in het water. Verder zijn er leds (lampjes) verwerkt in de kap die een zachte blauwe rustgevende gloed geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten