maandag 17 januari 2011

Geschiedenis van het Detoxvoetenbad

Huidprobleem, acne, sinusprobleem, oververmoeidheid lusteloosheid, verkoudheid, slechte adem en lichaamsgeur zijn allemaal rechtstreekse aanwijzingen van een falend ontgiftings-systeem, dat zijn oorsprong vindt op het niveau van onze lichaamscellen.
Iedere cel heeft een bio-elektrische lading, die bij gezonde cellen tussen 70 en 90 millivolt bedraagt. Bij overbelaste of beschadigde cellen, kan die lading teruglopen tot 20 millivolt.
Voedselopname en afvoer van afval verminderen dan in gelijke mate.
Geschiedenis
De Amerikaanse Medische wetenschapper Dr. Royal Rife ontdekten in de jaren ’20 van de vorige eeuw een manier om de bio-elektrische lading van onze lichaamscellen te beïnvloeden met laagfrequente elektrische stroom. Vooral lever en nieren van patiënten bleken beter te functioneren na behandeling met zijn apparaat, dat op celniveau het bio-elektrische evenwicht herstelt en daarmee detoxificatie op gang brengt. Volgens Dr. Rife kon er zelfs kanker mee genezen worden. Dit werd heftig betwist, maar in de loop der jaren heeft zijn detoxificatie-voetenbad vele andere toepassingen gekregen in ziekenhuizen over de gehele wereld.

Meer detoxvoetenbad info en bestellen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten