woensdag 8 maart 2017

Wat doet detox voetenbad?

Wat doet detox voetenbad?

Welkom, u bent vast op deze website gekomen, omdat u graag meer wilt weten over een detox voetenbad of graag een detox behandeling wilt krijgen. Hieronder staat meer informatie over wat het detox voetenbad is en wat het met iemand doet.
Een detox voetenbad is een fijne manier om je lichaam te ontgiften waardoor je weer fit en vitaal en gezond kunt gaan voelen. Na de behandeling ervaar je een sterk gevoel van vitaliteit en nieuwe energie. De behandeling is aan te raden voor mensen die last hebben van vermoeidheid en huidproblemen. Ook kan je algehele gezondheid er door worden verbeterd en je immuunsysteem versterkt.

Hoelang duurt een detox behandeling?

De tijd van een behandeling ligt tussen de 25 en 30 minuten. Er zijn verschillende programma’s die individueel op de klant worden afgestemd, doordat het lichaam gaat ontspannen kan de stress worden afgeladen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Over het algemeen zijn er meerdere behandeling om al het vuil uit het lichaam te filteren. Het beste resultaat is uit onderzoek gebleken bij het gebruik van zes tot tien behandelingen. Dit is uiteraard verschillend per gebruiker.

Bron detox-voetenbad

Bekijk de shop detoxspa.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten