dinsdag 18 januari 2011

Stress en een vervuild mileu slecht voor het immuunsysteem

Stress vormt vaak een dagelijks onderdeel van ons haastige bestaan. De combinatie van de invloed van het vervuilde milieu om ons heen en onjuiste voeding legt een grote druk op je immuunsysteem. Gedeeltelijk is je lichaam zelf in staat om dit immuunsysteem op peil te houden, maar het is belangrijk je lichaam hierbij te ondersteunen en vervuilde stoffen af te scheiden. Anders raakt je lichaam uit ballans en dit kan leiden tot verminderd welzijn, emotionele verstoring en in een erger geval tot ziekte.

Ontgiften en ontspannen kan snel en comfortabel met Bioenergiser
Het detoxvoetenbad is een 100 jaar oude methode die een waardevolle ondersteuning biedt om je lichaam te ontdoen van belastende zuren, gif en afvalstoffen.
Het detoxvoetenbad geeft een impuls aan het lichaam om het zelfregulerend vermogen weer in evenwicht te brengen tot op cel niveau. Hierdoor kunnen lichaam en geest beter en efficiënter functioneren om zo de balans in het leven en de vitaliteit terug te vinden en ook te behouden.

Hoe werkt het?
Het detoxvoetenbad werkt middels een elektrolyseproces.
In een aangenaam, warm voetbad worden twee elektroden verbonden met een besturingssysteem en aangesloten op een zwak elektriciteitsstroompje.
 
De detox voor het proces is begonnen...en het verkleurde water na het ontgiftingproces

Om de geleiding op gang te brengen wordt wat zout aan het water toegevoegd. De klok geeft aan wanneer de optimale mix is bereik. Dit is zoutindicator op de bioenergiser Pro, en bij de Classic is 1 maatlepel voldoende.
Parallel begint het elektrolyseproces. De in het water vrijgekomen ionen hechten zich aan de huid porien en depolariseren de cellen van de haarvaten. Afvalstoffen kunnen zich daardoor hechten een de ionen en het lichaam verlaten. Dit proces herhaalt zich gedurende de hele behandeling. Verder worden de energiebanen (de meridianen van de acupunctuur) genormaliseerd waardoor men vitaler wordt.
Een behandeling duurt 30 minuten.

Voordelen
Toxines worden makkelijker uitgescheiden en gedeeltelijk al in het lichaam geneutraliseerd
Vrije radicalen worden efficiënter ontkracht en de vorming van nieuwe vrije radicalen wordt tegengegaan
Het lichaamsvocht wordt geactiveerd, zodat het de functie als transport en reinigingmiddel beter kan vervullen
Afzetting in de bloedvaten wordt tegengegaan
De doorbloeding wordt blijvend bevorderd
De meridianen worden genormaliseerd
Hierdoor functioneren de organen beter
Wordt de huid en de huidstructuur verbetert
Wordt het stofwisselingsevenwicht hersteld
Verbeterd de algemene stemming
Wordt de slaap bevorderd
Wordt het prestatievermogen verbeterd
Wordt de basis gelegd voor genezing en regeneratie

U gaat zich steeds fitter en vitaler voelen!

Bij patiënten met een ernstige vervuiling adviseer ik circa 4 behandelingen met de voeten in de Bioenergiser Pro in combinatie met voedingsadviezen en detox sappen voor er begonnen wordt met andere therapieën zodat deze sneller kunnen aanslaan.

Bioenergiser Detox System

Geen opmerkingen:

Een reactie posten